Η εταιρεία  ALTER Α.Ε. αξιοποιώντας  την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία της, την  εμπειρία των 30+ ετών στον χώρο των κατασκευών και τους ειδικευμένους συνεργάτες της αναλαμβάνει την πλήρη  κατασκευή και υλοποίηση Ιδιωτικών και Δημοσίων έργων ,όπως : Κατασκευή Κτιρίων, Διαμερισμάτων, Μονοκατοικιών, Εξοχικών κατοικιών, Καταστημάτων, Γραφείων, Αποθηκευτικών Χώρων  (logistics), Βιομηχανικών ή Βιοτεχνικών Κτιρίων, Ιατρείων, Super Markets, Εκπαιδευτικών Χώρων(Σχολεία, φροντιστήρια ), Ξενοδοχεία, Πλατείες, Δρόμους, Γήπεδα κ.ά.

Υψηλή αισθητική, άριστη ποιότητα κατασκευής, γρήγορη αποπεράτωση, συνέπεια και χαμηλό κόστος είναι μερικά από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία. Η συνεχής επίβλεψη του έργου από ειδικευμένους πολιτικούς μηχανικούς της εταιρείας σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και τη χρήση επώνυμων και πρωτοποριακών υλικών, εγγυώνται την κατασκευή ενός άρτιου και λειτουργικού έργου, από την αρχή έως το τέλος του .

Κατά τη διάρκεια της κατασκευής, η ALTER Α.Ε. αναλαμβάνει τον προγραμματισμό και την οργάνωση των εργασιών ενός έργου, τη διαχείριση συνεργείων και προμηθευτών, τον έλεγχο της ποιότητας υλικών και εργασιών, την ενημέρωση του πελάτη για τη συνολική πορεία του έργου, τη διεκπεραίωση σχετικών υποθέσεων και συναλλαγών με δημόσιες υπηρεσίες, πολεοδομίες, ΕΦΚΑ, ΔΟΥ, Δήμους κ.ά. για λογαριασμό του πελάτη.

Το σύνολο των παραπάνω σε συνδυασμό με την πιστή τήρηση του χρονοδιαγράμματος κατασκευής και το προσυμφωνημένο κλειστό κόστος κατασκευής αποτελούν στοιχεία που καθιστούν την εταιρεία ως την ιδανική επιλογή.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ 86
ΡΟΔΟΣ, Τ.Κ. 85100

ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

09:30-14.30 
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: (+30)2241034731
Email: f.alaveras@alter-ae.com